Thursday, 1 December 2011

assalamualaikum pembuka bicara..

assalamualaikum w.b.t..
 
Melati kuntum tumbuh melata,
Sayang merbah di pohon cemara;
Assalammualaikum mulanya kata,
 Saya sembah pembuka bicara.

Cewahh pantun pulak..mukaddimah je hihi..Org lain dh berkebuk tulih blog,aku bru2 nk moncorat coret..tgk kwn2 duk berblog sblm ni x de pon rse nk m'cube..maklumla aku bknnye de bakat sgt bab penulisan ni (senang cte bukan sasterawan la hehehe)tp jiwang sket tu ade la hehehe so ngah student cuti ni la ambik pluang nk menulih ni..mcm best je tgk kengkawan msg2 de blog..rajin ngan x nk update tu la masalhnye,i'Allah klu de kesempatan & kerajinan ble la nk m"update :-) arap2 kengkawan support la usaha murni nk menulis ni hahaha..kengkwn yg knal aku mesti heran "biar btol naz de blog??" hehe..x salah m'cube kn,dah2 naz lagi panjang lagi melalut..maklumla klu b'ckp @ b'cerite mmg ssh nk berenti...
setakat ni dlu as pengenalan :-) assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment