Wednesday, 29 May 2013

i'm back

dah lame gle x update blog..sbb nye mmg bpe nk reti sgt kan..nk ble ke dpt mood menulis ni lg satu hal,memeandangkan stud ngah coti nih ble la nk curi2 mase sket..ekceli yang mendorong aku nk update blik blog n pasai bru blik berjln2..ari ni 1st day kje lepas cuti2 selame seminggu,so x tau nk start koje dr mane haha..nk gak share ngn kengkawan memori g negara winter sonata kan..ni bru permulaan la..hihi arap2 moed nk nulis ni sntiase berkekalan walopn aku rse tu satu perkare yg mustahil wahaha..k nnt sambung

Thursday, 22 December 2011

masa vs keinginan...

kn dh ckp,klu org lain ble update blog ari2 tp aku tgkla nk wat semggu skali pn ssh hehe..x sempat la,byk bende nk b'cerite ye la cte kwn je la yg smpat sbb ble menyambil..byk sgt aktiviti lately,nk update xtvt pn x smpt,lagipn aku x de broadband ke ape,nk online pn kt opis je la hehe de 2-3 perkare yg m'gumbirakan berlaku lately..antarenye sukan maskom kt arau perlis ; jmpe membe2 lame~ zunainah,isma,achik,kak zizah & si comel masyitah..best dpt jmpe korang..nnt la nk update berserta gambo.first time bwk team bola tmpar perempuan tp pengalaman yg menarik..dh start minat bola tampar walopn x reti nk main hehe
byk ag nk cte..tp mase x mengizinkn..nnt sambung..adios

Thursday, 1 December 2011

assalamualaikum pembuka bicara..

assalamualaikum w.b.t..
 
Melati kuntum tumbuh melata,
Sayang merbah di pohon cemara;
Assalammualaikum mulanya kata,
 Saya sembah pembuka bicara.

Cewahh pantun pulak..mukaddimah je hihi..Org lain dh berkebuk tulih blog,aku bru2 nk moncorat coret..tgk kwn2 duk berblog sblm ni x de pon rse nk m'cube..maklumla aku bknnye de bakat sgt bab penulisan ni (senang cte bukan sasterawan la hehehe)tp jiwang sket tu ade la hehehe so ngah student cuti ni la ambik pluang nk menulih ni..mcm best je tgk kengkawan msg2 de blog..rajin ngan x nk update tu la masalhnye,i'Allah klu de kesempatan & kerajinan ble la nk m"update :-) arap2 kengkawan support la usaha murni nk menulis ni hahaha..kengkwn yg knal aku mesti heran "biar btol naz de blog??" hehe..x salah m'cube kn,dah2 naz lagi panjang lagi melalut..maklumla klu b'ckp @ b'cerite mmg ssh nk berenti...
setakat ni dlu as pengenalan :-) assalamualaikum...